Печени агнешки ребра с картофи и джоджен

Печени агнешки ребра с картофи и джоджен

АнабелАнабел
Новак
1049111k185
Печени агнешки ребра с картофи и джоджен
Снимка: Анабел
1 / 2
14/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене2 мин.
Общо17 мин.
Порции5
"Ароматни и много апетитни агнешки ребра с картофки на фурна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки заедно с брашното разбъркайте в купа заедно с олиото, докато се получи гъста паста, което представлява нашата марината за агнешко.

Овкусете със сол агнешките ребърца и ги намажете с маринатата.

Покрийте съда и нека се мариноват 3 часа в хладилника. три часа.

В подходяща тава долейте бирата и подредете отгоре ребърцата.

Покрийте плътно с алуминиево фолио и и сложете агнешкото да се пече на 200 °C около 1 час.

През това време обелете картофите, нарежете ги на по-едри парчета. Подредете ги около печените ребра и посолете и тях.

Доопечете за още час или докато ребърцата са напълно крехки.

За да имат апетитен загар печените агнешки ребра с картофи и джоджен, накрая запечете малко без фолиото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: