Агнешки гювеч с картофи и зелен лук

АнабелАнабел
Новак
86
834
1k
139
06/04/2021
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца232
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете на едри парчета картофките. Прехвърлете ги на дъното на гювеч, овкусете със сол. Добавете наситнения зелен лук.

Нарежете на порции агнешкото.

Пригответе кашица от червения и черния пипер, джоджена, олиото и брашното. Разбъркайте добре и хубаво втрийте в месото.

Добавете порциите агнешко в гювеча. Налейте вода - около 150 мл, сложете капака на гювеча и го сложете в студена фурна.

Включете на 220 градуса и печете 30 минути. След това намалете градусите на 170 и печете още около час и половина.

Агнешкият гювеч с картофи и зелен лук е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар