Ловджийски пържоли

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
17/11/2013
"Не ви трябва приятел ловец, за да приготвите перфектните ловджийски пържоли, но са по-вкусни, когато са споделени "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 909
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолите с чук за месо, поръсете ги със сол и черен пипер. Оваляйте ги в брашно и ги запържете в сгорещено олио, докато се зачервят и от двете страни. Извадете ги от олиото и ги оставете на топло.

В мазнината от пържолите се запържват чесънът и лукът. Прибавете червения пипер и магданоза, разбъркайте. Върнете пържолите обратно, налейте половин чаша вода.

Захлупете и гответе на тих огън, докато месото стане съвсем крехко. Поднесете с гарнитура по избор.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Петя Павлова
Петя Павлова
18.11.2013 19:26
Ловджийски пържоли от....теле ! Ххахахахх!
0
0
димитър арабов
димитър арабов
18.11.2013 18:53
никога не чукайте пържолите така им наранявате структурата и им истичат соковете.само в България ги чукаме от немотия уж да станат по големи.
5
0