Ловджийски пържоли

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Ловджийски пържоли1 / 2
17/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Не ви трябва приятел ловец, за да приготвите перфектните ловджийски пържоли, но са по-вкусни, когато са споделени"

Необходими Продукти

  • телешки пържоли - 500 г
  • чесън - 3 скилидки
  • магданоз - 1 с.л. нарязан
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • лук - 1 глава
  • брашно
  • олио - за пържене
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолите с чук за месо, поръсете ги със сол и черен пипер. Оваляйте ги в брашно и ги запържете в сгорещено олио, докато се зачервят и от двете страни. Извадете ги от олиото и ги оставете на топло.

В мазнината от пържолите се запържват чесънът и лукът. Прибавете червения пипер и магданоза, разбъркайте. Върнете пържолите обратно, налейте половин чаша вода.

Захлупете и гответе на тих огън, докато месото стане съвсем крехко. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
41
31
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Петя Павлова
Петя Павлова
Ловджийски пържоли от....теле ! Ххахахахх!
18.11.2013 19:26
димитър арабов
димитър арабов
никога не чукайте пържолите така им наранявате структурата и им истичат соковете.само в България ги чукаме от немотия уж да станат по големи.
18.11.2013 18:53
5