Ориз с тиква

Ана ДимитроваАна ДимитроваНовак
19/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 542
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете тиквата за около 10 минути. В дълбок тиган задушете лука в маслото. Добавете ориза и варете още около 25 минути, като непрекъснато сипвате от бульона.

10-тина минути преди края добавете тиквата и продължете да сипвате бульона, докато оризът напълно поеме течността. Поръсете с настъргания кашкавал и разбъркайте.

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар