gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Яхния»Телешки опашки със зеленчуци

Телешки опашки със зеленчуци

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
5914k1k2k
Телешки опашки със зеленчуци
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 2
29/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Телешки опашки със зеленчуци - деликатес, който ще ви хареса, ако си го приготвите по тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвям телешките опашки в тенджера под налягане.

Задушавам лук, чушки и морков и няколко скилидки чесън.

Добавям телешките опашки (600-700 г), запечатвам ги и прибавяме червен и черен пипер, една водна чаша червено вино и топла вода - да се покрият опашките.

Оставям за 40 минути в тенджерата.

След като телешките опашки със зеленчуци са готови отхлупвам яхнията и добавям свежи зелени подправки (магданоз, керевиз, копър).

Телешките опашки със зеленчуци са готови.

Източник: Albena Aleksieva - Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: