Начин на приготвяне
Разтворете маята в леко затоплено прясно мляко, към което сте добавили меда. Разбъркайте добре и оставете сместа покрита за 10 минути.
В дълбока купа пресейте двата вида брашно. Добавете всички съставки без царевичния грис и замесете меко тесто. Покрийте го със стреч фолио и оставете на топло за един час, докато втаса.
След това разделете тестото на осем малки питки. Всяко оваляйте в царевичен грис и наредете в тава, предварително покрита с хартия за печене.
Оставете малките хлебчета отново да втасат за още 20 минути, а през това време загрейте фурната на 180 °C.
Сложете лимецовите хлебчета да се пекат за 30-35 минути.
Охладете върху решетка малките хлебчета с елда, извара и пармезан.