Начин на приготвяне
За този вкусен ябълков сладкиш сложете съставките за млечния крем в тенджера.
Разбъркайте и ги сложете на слаб огън да се сгъстят.
Бъркайте непрекъснато, за да не загори. Поставете крема в спринцовката за сметана.
Обелете ябълките и ги нарежете на тънки филийки.
Разбийте яйцата и ги сложете в купа заедно със захарта и ваниловата захар.
Разбъркайте, докато сместа стане пенеста.
Добавете мляко, брашно и бакпулвер и продължете да разбивате.
Сложете ябълките в сместа и разбъркайте.
Намажете тавата за печене с масло и изсипете сместа.
Разпределете крема равномерно върху сместа със спринцовка.
Печете ябълковия сладкиш с крем без олио на 180 °C за 30 минути.