Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Супа с агнешка главичка и дреболии

Супа с агнешка главичка и дреболии

Супа с агнешка главичка и дреболии3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
6
"За днес се решили да включим в дневното меню и една вкусна агнешка супичка, какво ще кажете?"

Необходими Продукти

  • агнешки комплект - 400 г
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • агнешка главичка - 1 бр.
  • джоджен - 4 стръка
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • застройка
  • кисели мляко - 1/2 кофичка
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и поставете в тенджера с вода агнешката главичка. Сварете до отделяне на месото, отпенвайте, когато се наложи.

Щом е почти сварена, добавете агнешкия комплект, сварете го. Нарежете месото на дребно.

Върнете всичкото месо в бульона и добавете накълцания лук, гответе 10 минути и сипете ориза. Посолете.

Когато агнешката супа е готова, поръсете с магданоза, джоджена и черния пипер.

Направете застройката от продуктите и сипете в супата с агнешка главичка и дреболии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: