Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Пълнозърнест хляб с шипково и ябълково брашно в хлебопекарна

Пълнозърнест хляб с шипково и ябълково брашно в хлебопекарна

Пълнозърнест хляб с шипково и ябълково брашно в хлебопекарна
Снимка: Веселина Константинова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
200 мин.
Общо
205 мин.
Порции
1
"Получава се един невероятно вкусен пълнозърнест хляб с шипково и ябълково брашно!"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 450 мл
  • пълнозърнесто брашно - 600 г
  • шипково брашно - 1 с.л.
  • ябълково брашно - 1 с.л.
  • оризово брашно - 2 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • брашно от нсемена - 2 с.л. от смлени микс
  • сусам - 2 с.л. белен
  • мая - 10 г суха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Налейте прясното мляко в купата на хлебопекарната.

Добавете захарта, солта и олиото.

Изсипете пълнозърнестото брашно.

Добавете останалите видове брашна.

Накрая сложете е сухата мая.

Включете хлебопекарната на режим за печене на пълнозърнест хляб.

Когато програмата сигнализира, че е време да добавите и сусама - направете го.

Получи се един невероятно вкусен пълнозърнест хляб с шипково и ябълково брашно!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: