Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Лесен пълнозърнест хляб в хлебопекарна

Лесен пълнозърнест хляб в хлебопекарна

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Лесен пълнозърнест хляб в хлебопекарна
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
210 мин.
Общо
225 мин.
Порции
4
"Колко по-лесно от това може да бъде - слагате продуктите и натискате копчето"

Необходими Продукти

  • пълнозърнесто брашно - 700 г
  • вода - 400 мл
  • мая - 1 бр. суха (7 г)
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • слънчогледови семена - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на хлебопекарната слагаме първо водата, добавяме брашното, маята, подправките и семената.

Включваме на програмата за пълнозърнест хляб и оставяме сама да си свърши работата.

След като приключи програмата изваждаме хляба в хлебопекарна и го оставяме да изстине.

Лесният пълнозърнест хляб в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: