Пилешка каша със сирене

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
05/12/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 794
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • олио - 1 ч.ч.
  • брашно - 2 ч.ч.
  • сирене - 1 к.ч. (натрошено)
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции и го варите на тих огън в посолена вода.

В половината мазнина запържвате брашното до златисто. Разреждате с горещ бульон от пилето, като непрекъснато бъркате.

В останалата мазнина запържвате парчетата месо ги зачервяване от всички страни. Заливате ги с кашата и поръсвате с натрошеното сирене и с черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар