Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Вкусен френски хляб в хлебопекарна

Вкусен френски хляб в хлебопекарна

Вкусен френски хляб в хлебопекарна
Снимка: Анонимен
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
210 мин.
Общо
215 мин.
"Получава се много хубав и вкусен френски хляб, който може да се хапва с всичко"

Необходими Продукти

  • вода - 275 мл
  • сол - 1.5 ч.л.
  • брашно - 465 г
  • мая - 1 ч.л. (суха)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Този френски хляб се приготвя много бързо и лесно.

Първо, измерваме и притегляме всички продукти. След това ги добавяме в кошничката на хлебопекарната.

Това става в съответния ред: вода, сол, брашно, мая.

Връщаме кошничката в машината. Избираме програма за хляб, включваща поне 2 часа втасване.

Докато се меси, проверяваме дали се получава добре тестото.

Когато хлябът се опече, го изваждаме от хлебопекарната.

Увиваме в кърпа хляба в хлебопекарна, за да омекне.

Получава се много хубав и вкусен френски хляб в хлебопекарна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
При мен не се получи рецептата
06.03.2022 10:52
Райна Агова
Райна Агова
Най-вкусен е домашният хляб
23.11.2021 02:53