gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнозърнест Хляб»Подходящ хляб за диабетици

Подходящ хляб за диабетици

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
2k29k15k10k1
Подходящ хляб за диабетици
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
15/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне12 мин.
Готвене30 мин.
Общо42 мин.
Порции8
"Подходящ хляб за диабетици, който е много вкусен с всяко ястие!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята във водата, добавете солта, брашната и зехтина. Замесете тесто и го прехвърлете в правоъгълна форма.

Поръсете с брашно, направете няколко разреза на хляба за диабетици и оставете да втаса за час, час и нещо. Завийте с кърпа.

Печете пълнозърнестия хляб за 10 мин. на 200 градуса, после за 25 мин. на 180 градуса.

Подходящ хляб за диабетици, който е много вкусен с всяко ястие!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: