Начин на приготвяне
Разделете яйцата на белтъци и жълтъци.
Разбийте белтъците с ксантановата гума и солта до побеляване.
След това добавете жълтъците един по един.
Добавете кокосовият крем, патешката мас, топлата вода и ябълковия оцет.
Разбъркайте до получаване на хомогенна смес.
След това добавете сухите съставки: бадемово брашно, кокосовото брашно, псилиум хуск и бакпулвер.
Разбъркайте добре до хомогенизиране на сместа.
Изсипете сместа във форма за терин с размери 30/10 сантиметра.
Печете кето хляба на средно ниво в загрята на 180 °C фурна до готовност.
Времето на печене отнема около 40 минути.
Извадете от фурната и оставете да се охлади кето хлябът с два вида брашна и кокосов крем.
Приятен апетит!