Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Аламинути»Запечено сирене с кори за баница, мащерка и мед

Запечено сирене с кори за баница, мащерка и мед

maria_95maria_95
Новак
218
Запечено сирене с кори за баница, мащерка и мед2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
"Съветът ни е още сега да се захващате с това запечено сиренце в кори за баница"

Необходими Продукти

  • сирене - плочки по 200 г
  • кори за баница
  • мащерка
  • мед
  • захтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на плочки или триъгълници, приблизително дебели 2 см.

Разтворете лист кора за баница, сгънете на две. Намажете кората със зехтин.

Сложете мащерка на мястото, върху което ще бъде сиренето, и малко мед.

Върху тях сложете сирене и наръсете върху него отново мащерка и мед.

Завийте сиренето в корите.

Пече се от двете страни в тиган със загрят зехтин, като, първо, се изпича надолу с отвора.

Бон Апети с моето запечено сирене с кори за баница, мащерка и мед!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: