Пилешка яхния със сушени сливи

Силва
Силва
Новак
18/09/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 812
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се почиства, измива и нарязва на парчета, след което се изпържва леко в мазнината. Към него последователно се прибавят ситно нарязаният лук, обелените и нарязани на ситно домати, червеният пипер, 2 - 3 чаени чаши топла вода и сол на вкус.

Когато поомекне месото, се прибавят предварително киснатите във вода сливи, а когато се сварят сливите, се прибавят препеченото и размито с малко вода брашно и захарта.

След десетина минути ястието се сваля от огъня.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар