Овчарска яхния

28/01/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 845
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, нарязват и задушават в малко мазнина. Месото се измива и нарязва.

Запържва се в останалата част от мазнината. Добавят се нарязаният лук, домати, задушените гъби, чесънът, джодженът и магданозът.

Щом се задушат, всичко се прехвърля в глинен гювеч или в малки гювечета. Пече се във фурната, докато месото започне да се дели.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар