Бахчеванска манджа

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Бахчеванска манджа2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • патладжани - 2 средно големи
  • чушки - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • домати - 4 бр
  • олио - 1 1/2 к.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичате и обелвате чушките и патладжаните. Нарязвате ги на дребно.

Нарязвате лука и го запържвате. В същата мазнина пържите последователно чушките и патладжаните. Сипвате попарените, обелени и настъргани домати, захлупвате и задушавате 20 минути на тих огън.

Когато зеленчуците омекнат, посолявате и прибавяте разбитите яйца. Държите ястието на огъня още 4-5 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: