Есенна яхния

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Есенна яхния1 / 2
03/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 750 г (шарено)
  • праз - 7 стръка
  • лук - 1 глава кромид
  • домати - 4 бр
  • олио - 100 г
  • магданоз - половин връзка
  • копър - половин връзка
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чушки - 1 зелена
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и задушава в малко топла вода и мазнината. Лукът режете на ситно и го прибавяте към месото, заедно с чушката, а после и парчетата праз лук.

Настъргвате доматите и ги сипвате в ястието. Овкусявате със сол, наситнен магданоз и копър и поръсвате с червения пипер.

Доварявате яхнията на тих огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: