Подлютени домати

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
820
2k
08/08/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 012
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесвате магданоза, чесъна и лютия пипер в малка купичка.

Загрявате зехтина в голям тиган и слагате доматите да се позапържат за около 2 минути.

Обърнете ги и ги залейте с приготвената смес от магданоза, чесън и лютия пипер. Разклащайте тиган от време на време за около 1 минута или докато доматите се карамелизират, но не трябва да изгубват формата си.

Преместете готовото ястие в чиния и залейте със соса, който е останал в тигана и сервирайте.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар