Агнешко с пресен чесън и зелен лук

Марина НордМарина НордГотвач2689
14/08/2014
"За агнешкото няма специален сезон, но от нас да го знаете - най-вкусно е напролет, с пресен чесън и зелен лук "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 282
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции и се слага, заедно с нарязаните чесън и лук, в дълбока тенджера.

Добавят се олиото, червеният пипер, нарязаните джоджен и магданоз. Посолява се и се поръсва с брашното.

Оставя се на слаб огън до пълна готовност на месото.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар