Яйца с лебервурст

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Яйца с лебервурст1 / 2
25/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Яйца с лебервурст - гласуваме с две ръце за това изумително предястие"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • шунка - 4 с.л. (нарязана на ситно)
  • лебервурст - 3 с.л.
  • масло - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • горчица - 1 ч.л. по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват и се разрязват на две по дължина, след като изстинат.

Жълтъците се вадят и се смесват с маслото, лебервурста, ситно нарязаната шунка и се разбърква до гладкост.

С тази смес се пълнят белтъците, поръсват се със сол и черен пипер.

По желание в плънката може да се добави и лъжичка горчица, за по-пикантен вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: