Гювеч

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
18/01/2010
"Едно страхотно предложение да се възползвате от даровете на лятото "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 569
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно нарязания лук. Когато омекне, прибавете 4 обелени домата, нарязани на филийки. В тавичка наредете един ред патладжани, върху тях изсипете лука с доматите, а отгоре - тиквичките. Всеки ред поръсвайте с настърган кашкавал. Покрийте последния ред с тънки кръгчета домати и поръсете с галета.

Печете около 30 мин. в умерена фурна.

Традиционен български гювеч с капак 5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ГАБРИЕЛ
ГАБРИЕЛ
17.09.2013 20:33
МНОГО Е ХУБАВО
0
0