Начин на приготвяне
Приготвяме си 4 филийки от франзела с дебелина около 3 см.
Във всяка филийка издълбаваме плитко кладенче и я намазваме с масло. Запичаме филийките в огнеупорен съд до зачервяване.
Запълваме всяко кладенче на запечените филийки с по 1 жълтък и леко посоляваме.
Приготвяме си соса, като загряваме маслото и при непрекъснато бъркане прибавяме брашното, което се запържва до карамелен цвят.
Добавяме прясното мляко на струйка с разбъркване и оставяме на умерен котлон до сгъстяване на бешамела.
Готовият сос сваляме от котлона, поръсваме с настъргания кашкавал и индийското орехче и посоляваме.
Запечените филийки заливаме с бешамела и печем в умерена фурна, без да допускаме жълтъците да се втвърдят много.