Задушени зеленчуци

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
07/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене1 мин.
Общо16 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 911
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в зехтина около 5 мин. Добавят се патладжаните, тиквичките, чушките, доматите, дафиновият лист, мащерката и чесънът.

Овкусяват се със солта и черния пипер. Задушават се на тих огън около 1 час. Изхвърля се дафиновият лист. Добавят се маслините и се декорира с босилека.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар