Скумрия, задушена с бяло вино

Скумрия, задушена с бяло вино

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
838
2k
04/02/2014
"Уникален вкус и пленяващ аромат, ето така ще опишем тази вкусна скумрия"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 330
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате рибите и ги слагате в тенджера. Овкусявате със сол и черен пипер. Нарязвате лука на ситно и го сипвате при рибата.

Заливате с бялото вино, олиото и малко вода и задушавате на тих огън около 20 минути.

По желание може да сервирате скумрията с пържени картофи.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар