Начин на приготвяне
Маслено тесто: Брашното и солта се пресяват. Използва се блендер, за да се разбие и втрие маслото, докато сместа заприлича на трохи. Добавят се водата. Меси се бързо, за да се получи твърдо тесто.
Трохите се събират и се оформят на топка. Увиват се в найлон и се изстудяват в хладилника за 1 час. Патладжанът се реже и подсолява, оставя се да се отцежда в гевгир 30 мин. Изплаква се и леко се изстисква. Патладжаните се оставят да съхнат, след това се пържат в зехтина.
Отцежда се в хартиени кърпи. Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Картофите се варят в подсолена и вряща тенджера, докато омекнат. Доматите се режат, осоляват и оставят да се изцеждат в гевгир.
Тестото се разточва върху набрашнена повърхност, съобразно формата за печене. Зеленчуците се редят върху тестото; поръсват се с галета. Яйцата с малко сол се разбиват и се заливат зеленчуците. Пече около се 20-25 мин. - докато тестото стане златистокафяво.