Хлебен тутманик със сирене

IvankaIvankaНовак252
07/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 411
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд разбиваме яйцата и прибавяме киселото мляко с разтворената в него сода.

Хлябът е предварително нарязан на филийки, като всяка една потапяме в сместа и нареждаме в тавичка, намазана с мазнина.

Първият ред поръсваме с натрошено сирене и поливаме обилно с разтопеното масло. Нареждаме втори ред с натопени филийки и слагаме масло и сирене в същия ред. Накрая покриваме с трети ред филийки, върху които изливаме само разтопено масло.

Печем тутманика в предварително нагрята силна фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар