Кремсупа от зелен лук

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
19/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 219
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият лук се запържва в маслото. Зеленчуковият бульон се стопля с прясното мляко в отделни тенджери. Прибавя се лукът и царевичното брашно.

Постепенно се долива зеленчуковият бульон и млякото, като се редуват и се бърка.

Поръсва се със солта и индийското орехче. Вари се около 20 мин., като често се разбърква. Добавя се магданозът, сиренето и жълтъжите, държи се на огъня около 5 мин.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар