Огретен със зелен фасул

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
18/06/2014
"Вкусен огретен с продукти, които може да намерите във всяка кухня - приятен апетит "
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 199
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете фасула и го смесете с половината масло и сиренето. Изсипете сместа в намазнена тава и я залейте с половината мляко, разбито с 1 яйце.

Пъхнете тавата във фурна за 15 минути. През това време пригответе сос от останалото масло, брашното, млякото и двете яйца.

Извадете тавата от фурната и залейте фасула с приготвения сос. Върнете ястието във фурната, докато се зачерви заливката. Отгоре наръсете с кашкавала и запечете още 5 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар