Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Кефал с домати и магданоз на фурна

Кефал с домати и магданоз на фурна

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Кефал с домати и магданоз на фурна2 / 3
23/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кефал - 4 бр.
  • домати - 6 бр.
  • магданоз - 2 връзки
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате доматите на филийки и ги разпределяте в намазнена тава. Овкусявате със ситно нарязан магданоз и сол. Отгоре нареждате рибата, която предварително сте почистили и осолили.

Върху рибата слагате останалите домати и магданоз. Посолявате и поръсвате със черен пипер. След това заливате с олиото и и печете в умерена фурна.

Ястието се поднася студено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
41
32
21
10
Дай твоята оценка: