gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зеленчукова Супа»Зеленчукова супа с цвекло и яйца

Зеленчукова супа с цвекло и яйца

Зеленчукова супа с цвекло и яйца
Снимка: Зорница Христова Михова
1 / 3
14/08/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Богата на вкусове и витамини супа с цвекло. Всичко, което ви трябва днес!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме картофите за супата и ги варим с вода и сол.

Обелваме лука, нарязваме го и го запържваме.

Когато стане прозрачен, добавяме всички ситно нарязани зеленчуци.

Изсипваме ги при картофите и варим до готовност,

Добавяме сол и оставяме да изстине зеленчуквата супа.

Изчистваме чесъна, намачкваме го и добавяме сметаната, разбиваме и яйцата и ги добавяме.

След това изсипваме в супата.

Зеленчукова супа с цвекло и яйца, вдъхновена от руската кухня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: