Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от яйца по израелски

Супа от яйца по израелски

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
31442742k
Супа от яйца по израелски1 / 2
28/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр. твърдо сварени
  • чубрица - 3 щ.
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 3 щ.
  • сметана - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват. Обелват се и се нарязват на колелца.

В тенджера се загрява 4 ч.ч. подсолена вода. Щом водата заври, се слагат яйцата и сместа се отдръпва от огъня.

Наръсва се с подправките. Супата се разбърква и се сервира, като във всяка купичка се слагат по 2 лъжици сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: