Пилешки кожички на скара

Пилешки кожички на скара
Снимка: Потребител#182240
4 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
39 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
69 мин.
Порции
4
"Охоооу, тук мъжките сърца се разтуптяват, а бирените бутилки задрънчават"

Необходими Продукти

  • пилешки кожички - 1 кг
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствам и измивам пилешките кожички.

Овкусявам на вкус - сол, черен пипер, пушен червен пипер, универсална подправка, подправка за пиле.

Всичко е в една купа и след като сложих подправките, хубаво разбърках с две ръце, така че всички кожички да се овкусят.

Оставих да поемат подправките за около 30 мин.

След това взех 1 кожичка и я сгъвам на 2, става като сандвич и хоп на скарата /предварително загрята/.

Пече се апетитното мезе до видим хрупкав загар на пилешките кожички на скара.

Наздраве!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
В пилешки набор за супа: фенер, костите на бутчетата и кожата на пилето.
26.10.2024 23:38
Анонимен
Анонимен
А къде ги продават
08.10.2022 20:40