Мариновани чушлета

Мариновани чушлета
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Пълним в бурканчета чушлетата, завиваме капачките и вдигаме за зимата на хладно място."

Необходими Продукти

  • чушлета - 1.5 кг
  • моркови - 2 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • сол
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На всяка една чушка си правим дупчици, за да поемат от саламурата маринованите чушлета.

В тиган изсипваме олио и поставяме на котлона.

Поставяме чушките и запържваме, а през това време си приготвяме маринатата.

В дълбок съд си поставяме олиото и към него добавяме оцета и солта.

Те са в зависимост от вкусовите Ви предпочитания.

Нарязваме морковите на колелца и тях поставяме в маринатата.

Готовите изпържени чушки слагаме в купичката с марината и разбъркваме.

Пълним в бурканчета чушлетата, завиваме капачките и вдигаме за зимата на хладно място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: