Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пене със зеленчуково рагу

Пене със зеленчуково рагу

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Пене със зеленчуково рагу1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пене - 300 г
  • босилек - 1 връзка
  • лук - 1 глава, кромид, на ситно
  • гъби - 150 г, пресни, на ивички
  • зехтин - 4 с.л.
  • домати - 2 бр., обелени на кубчета
  • тиквички - 1 бр., на ивички
  • магданоз - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • бульон - 1 кубче, зеленчуков
  • пармезан - настъргано
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва, добавят се гъбите и тиквичката. Прибавят се доматите и се натрошава бульонът.

Добавя се нарязаният на ситно босилек, магданоз. Овкусява се със сол и черен пипер.

Добре се разбърква. Поръсва се с пармезана. Пастата се вари според указанията на опаковката. Всичко се разбърква заедно внимателно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: