Задушена есетра
Sauteed Sturgeon

Задушена есетра

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Задушена есетра1 / 2
13/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
"Есетрата е най-вкусна задушена и тази рецепта ще ви го докаже"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и се нарязва на филийки. Слага се в плитка тенджера и се добавя маслото.

Поръсва се със сол и черен пипер и се похлупва, за да се задуши. Готовата риба се изважда и се нарежда в чинии.

Поръсва се със сока на лимона и накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: