Задушена есетра

13/05/2014
"Есетрата е най-вкусна задушена и тази рецепта ще ви го докаже "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 602
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и се нарязва на филийки. Слага се в плитка тенджера и се добавя маслото.

Поръсва се със сол и черен пипер и се похлупва, за да се задуши. Готовата риба се изважда и се нарежда в чинии.

Поръсва се със сока на лимона и накълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар