Gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Милинки»Фарфале с миди и зелен фасул

Фарфале с миди и зелен фасул

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Фарфале с миди и зелен фасул1 / 2
29/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • фарфале - 350 г
  • чери домати - 8 бр.
  • фасул - 50 г, замразен, зелен
  • чушки - 1 бр., червена
  • миди - 1 консерва отцедени
  • чесън - 2 скилидки
  • балсамико - 1 с.л.
  • зехтин - 4 с.л.
  • цикория - 1 парче
  • пармезан - за поръсване
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се вари според указанията на опаковката и се отцежда.

Доматите чери, червената чушка, пасираният чесън и размразеният вече зелен фасул се смесват.

Овкусяват се със зехтина, оцета, черния пипер и солта и се добавят мидите. Внимателно се разбърква.

Макаронената салата се поръсва с нарязаната цикория и сиренето Пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: