Начин на приготвяне
Нарязвам свинските бузи на хапки и ги запържвам в мазнината от всички страни, добавям и нарязаните на хапки месото.
Запържвам и тях от всички страни, добавям нарязаното зеле и го запържвам заедно с мръвките за около 5-6 минутки.
Добавям нарязаните чушки и оставям да се запържи за няколко минути.
Добавям червения пипер и запържвам, докато замирише на печен пипер, и добавям домата.
Оставям да поври и доливам зелевия сок и малко вада - разбърквам.
Оставям да къкри на слаб огън, като разбърквам от време на време. Подправям с подправките и оставям да ври, докато зелето със свинско омекне.
След това прехвърлям в тава за печене и пека кисело зеле със свински бузи и бут на 240°С до леко покафеняване.