Пилешки рулца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Пилешки рулца2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Вкусни рулца, които приготвяме само за най-добрите си приятели"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - пържола от бут 4 бр.
  • гъби - 200 гр.
  • топено сирене - 2 триъгълничета
  • бяло вино - 200 мл.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и подправят със солта и пипера.

Гъбите се нарязват на ситно и се задушават в малко масло за кратко. Разпределят се върху пържолите и върху тях се слага по половин триъгълниче топено сирене.

Завива се на стегнато руло и се забожда с клечки за зъби.

Поставя се в тава и се залива с виното. Тавата се покрива с фолио и се пече в загрята фурна.

Накрая фолиото се отстранява, за да се получи запечена коричка.

При сервиране се залива с получения сос.

Гарнира се с картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много добра рецепта.Аз добавям и кисели краставички.
21.02.2016 00:26