Яйца кокот

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
04/08/2014
"Превърнахме приготвянето на яйца в изкуство и искаме да го споделим с вас "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 247
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се реже на ситно, поръсва се с черен пипер и копър. Сместа се слага в намазани с масло формички.

Във всяка се слага по 1 супена лъжица сметана и се чуква по едно яйце.

Формичките се слагат в тава, пълна до половината с гореща вода, и се пекат на водна баня 10-15 минути на 170 градуса.

Жълтъкът трябва да остане течен. Яйцата се сервират веднага.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 07:28
Всичко хубаво, но на снимката няма и помен от рецептата.
0
0