Дроб а ла Строганов

Марина НордМарина НордГотвач2689
28/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо964
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се реже на малки тънки парченца. Посоляват се, запържват се в маслото и се смесват със запеченото на сух тиган брашно.

Лукът се реже на ситно и се запържва, добавя се към дроба. Добавя се сметаната и доматеното пюре и се задушава за 3 минути на бавен огън. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар