Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Ребърца със зеле по украински

Ребърца със зеле по украински

редакция:
Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k16
Ребърца със зеле по украински2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
6
"Пътят към мъжкото сърце минава през една порция съвършено приготвени ребърца със зеле по украински."

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1 кг
  • олио - 100 мл
  • лук - 2 глави
  • зеле - 500 г
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се запържват в олиото заедно със ситно нарязания лук и ситно нарязаното зеле.

Всичко се слага в тенджерка, посолява се и се вари до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: