Ребърца с мед и чесън

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
26/05/2010
"Перфектната комбинация 3 в 1 - ребърца, мед и чесън Да ви е сладко!"
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 712
  • Преглеждания за месеца664
  • Преглеждания за седмицата181
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1.5 кг приблизително
  • соев сос - 40 - 50 милилитра
  • мед - 4 - 5 суепни лъжици, най - добре букет
  • оцет - 4 суепни лъжици ябълков
  • чесън - 2 - 3 скилидки
* мерки и количества
Ребърца

Начин на приготвяне

Пресовайте чесъна. Смесето го заедно с меда, соевия сос и оцета.

С така получената смес оваляйте свинските ребра и ги оставете да се овкусят за около половин час в хладилника.

Във фурната сложете квадратна тава с вода и изпечете ребрата на самата скара на фурната. Поднесете с гарнитура по избор.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 7
4 10
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Anita Ignatova
Anita Ignatova
23.08.2013 20:01
Никакъв шанс да станат за 20-25мин. поне час. Иначе рецептата е чудесна. :)
4
0
Иван
Иван
24.05.2013 21:38
На 250 градуса, 20-25 мин.
2
0
Пешо
Пешо
30.03.2013 15:29
Добре но на колко градуса и колко време трябва да ги печа
0
0