Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки рула»Икономично пандишпаново руло с ябълки

Икономично пандишпаново руло с ябълки

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5377k2k1
Икономично пандишпаново руло с ябълки
Снимка: Juliya
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"Пандишпановото руло с ябълки е много вкусно, ароматно и лесно за приготвяне."

Необходими Продукти

  • ябълки - 4 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • захар - 120 г + 2 с.л.
  • ванилова захар - 1 пак.
  • брашно - 120 г
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги настържете.

Добавете 2 с.л. захар, канелата, лимоновия сок и разбъркайте.

Разбийте яйцата със захарта и ваниловата захар, добавете пресятото брашно с бакпулвера и внимателно разбъркайте.

Намажете хартия за печене с масло и разпределете ябълките.

Отгоре изсипете пандишпановото тесто и изгладете.

Печете в предварително загрята фурна на 180°С за 20-25 минути.

Извадете блата, обърнете го върху чиста хартия за печене или кърпа, отстранете старата хартия и завийте на руло.

Оставете да изстине, по желание поръсете с пудра захар.

Пандишпановото руло с ябълки е много вкусно, ароматно и лесно за приготвяне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: