Испанска чеснова супа

Марина НордМарина НордНовак1219
27/08/2014
"Уникална богата супа, специално за хора, които си падат по наситения вкус и лекия чеснов аромат "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 443
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на едро, хлябът се нарязва на едри кубчета. Хлябът се пържи при непрекъснато бъркане. Шунката се реже на едри кубчета, дробчетата се режат на едро.

Лютата чушка се реже на ситно. Чесънът се запържва на среден огън за 30 секунди, добавят се дробчетата и шунката и се пържи 2 минути.

Добавят се пържените кубчета хляб и се пържат 1 минута. Добавя се нарязаната люта чушка и бульонът и се кипва. Вари се 20 минути на слаб огън под капак.

Яйцето се разбива и се добавя в супата при непрекъснато бъркане. Добавя се сол и супата се сваля от котлона.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар