Начин на приготвяне
Разбийте яйцата с 1-2 щипки сол.
Прибавете разтопеното масло (олио), киселото мляко и безглутеновото брашно, смесено с бакпулвера. Ползвах готов безглутенов микс.
Разбъркайте, за да се смесят продуктите, след което добавете сиренето, предварително натрошено.
Покрийте тава (24-26 см) с хартия за печене и я намажете с масло.
Гребнете пълна лъжица от тестото и поставете в тавичката, като избутвате с друга лъжица, за да се образува малка топка тесто.
Така оформете всичкото тесто.
Сложете милинките да се пекат в загрята на 180 °С фурна за около 35-40 минути, до готовност.
След изпичане охладете вурху решетка и след това поднесете за закуска. Тези безглутенови питки са чудни.
Добър апетит с безглутеновите милинки!