Сочно печено пиле с бира

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
25/08/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 756
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилето. Сложете вътре в него магданоза, който е измит и завързан на връзка с едно стръкче.

Посолете пилето, намажете го с маслото и го поставете в съд с капак. Залейте с бирата и печете около 40 минути или докато стане готов.

Месото се залива със сос от печенето и се поднася с гарнитура по избор.

Керамична тава за хубаво изпечено пиле
Ето така се пече пиле:
Керамична тава за хубаво изпечено пиле
22.99 лв.
Виж ››

И на бутилка става, но ако наистина искате да опитате вкусно и сочно пиле, пригответе го в тази керамична тава за пиле с отвор за течност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар