Лютеница с патладжани

РониРониНовак
26/09/2014
"Дали патладжаните придават онзи неустоим аромат на лютеницата или просто сме пристрастени към нея?"
Приготвяне120 мин.
Готвене120 мин.
Общо240 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 234
  • Преглеждания за месеца341
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се изпичат и обелват, чушките също. Опечените патладжани, чушки и доматите се смилат в машинка за месо. Сместа се сварява на силен огън до получаване на необходимата гъстота.

Когато се сгъсти, малко по малко сипвайте олиото, за да се пържи. Накрая сипете смлените чушлета и ситно нарязания магданоз.

Насипете лютеницата в малки бурканчета, запечатайте и стерилизирайте за 10-15 минути.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар